SlenderCat23

[SLKA MENE]
To sem jas! (+/- nekaj let)

Slika je bila objavlena proti moji volji
BTW to piše Jaka :P

Nekoč, pred davnimi časi je živel Jaka. Igral je Minecraft, LoL, BF4 in še kaj. A to mu ni bilo dovolj. Želel je vedeti več, želel je znati programirati.
Za devetimi gorami (nope) in devetimi vodami (NOOPE) je našel manjšega YouTuberja in lastnika Minecraft serverja, ki je čisto slučajno hodil na njegovo šolo.
Po letih prepričevanja in in totalnega failanja ga je končno prepričal, da ga nauči HTML. Z dolgo vaje in učenja je Jaka končno razumel, kaj kratica sploh pomeni in začel je programirati.

Nekega (dokaj) sončnega dne, ko je FTB server pokvarjen ležal na podu in nista imala kaj za delat, je Jaka tega čudnega "programerja" prosil, da ZA RES nauči HTML. Jaka ga je sicer znal uporabljati (približno) a to kar so v 6. razredu delali na SERŠu ni bilo dovolj.
Začela sta z osnovnimi elementi, skoraj ponorela pri tabelah, znorela od OCD pri CSSu in seveda po pomoti skoraj vse izbrisala. A ko je sonce že zdavnaj zašlo in so jima starši težila da je treba spat ker je jutri šola, je bila ta stran končana.

To je sedaj Jakejova (al kak se pač sklanja) uradna spletna stran. Če prav obiskovalcu močno kontrasti barv skoraj zažgejo oči, je vseeno najboljša (edina) spletna stran, ki jo je Jaka naredil.

hahahahahah(sign Jaka)


© Copyright SlenderCat23 2014